Zastávka

Zastávka

nepotěžkané jarní ticho 
s deštníkem v odpadkovém koši rozbitém na protest
Někdo před ránem začal nenávidět 
 
trhánky oblohy - poloviční obloha pro děti s nedospánky
a na rozcestí nebe hranice růžových smetan
napichované o hroty kostelů a natahovány k vyšňoření
 
kontury předslunečních výsostí
na místech na počkání
pouze ten kdo čeká správně
jejich lhůtu zastihne
Autor Náladový básník, 17.05.2020
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. Bože.. Svítalo už?

Ráda jsem se zastavila :-)

18.05.2020 11:49:09 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí