Nejak

Nejak

Anotace: ...a tancovať s motýľmi

 

Nejak sa to stalo

čo horelo horieť prestalo

 

Nejak sa to stále deje

čo zhaslo zbĺklo ako Pompeje

ako fénix

z popola

vstal ten istý hriešnik

spustite tie narážky

keď prší netreba mi dáždnik

 

A nejak sa to diať

stále bude

stačí si len priať,

nesedieť na zadku

a pracovať

aby sa to mohlo začať plniť

len prosím, nechcite to siliť

niekedy aj starý rým

dokáže rezonovať s tým

na čom nám záleží

 

Sú to procesy

nie asi

ale naozaj

nemusíme chápať

kto naozaj verí

naučí sa lietať

a tancovať s motýľmi

pokojne sa snaž zhodiť ma

nejak sa to vráti mi

lebo to svetlo na cestu svieti mi

čím väčšej tme blúdim

tým viac ho vidím žiariť

snáď pochopíte že som vás nechcel uraziť

robil som to pre seba- aby sme mne začalo dariť

nechcel som raniť

tých ktorí neverili že to môže dokázať

aj niekto ako ja

nejak sa to stalo a ani neviem ako

začala stúpať naša hra...

 

venované každému, kto sa niekomu posmieval

Autor Dávid, 25.05.2020
Přečteno 162x
Tipy 11
Poslední tipující: Majda, Kapka, Marten, Emily Říhová, Isla, jenommarie, Fany, Akrij8, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jít s hlavou vztyčenou, s vírou v sama sebe...a tancovat s motýli :-) Moc hezké, milý Davide!

06.06.2020 17:33:15 | Majda

Ďakujem ti Majdi :)

07.06.2020 12:06:39 | Dávid

Kdo zná tě dobře, těm vysvětlovat netřeba.
Jen kráčej svou cestou dál a radost ze života si nenech brát.
Kdo směje se druhým ...ten nic obvykle neumí. ;-) "ST"

26.05.2020 08:51:11 | jenommarie

Ďakujem ti Marie :)

26.05.2020 21:14:51 | Dávid

:-) ;-)

27.05.2020 02:03:12 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí