Dobrou noc

Dobrou noc

Dnes jsi u své ženy

Přes tisíce střech vzdálený..

Odmítám jít spát bez tvých slov

Sama po cestách spálených ...


Dnes je noc zvláštně černá

pár slov..že ozveš se mi.

Je půlnoc ..aspoň ta je věrná..

Neopustí nikdy zemi..

Dnes já už nepočkám


Půjdu spát bez slov tvých

Je po půlnoci..blíže k ránu

Noc má kapky na očích .
Autor Liduška, 10.06.2020
Přečteno 222x
Tipy 15
Poslední tipující: Laika, Donne, Emily Říhová, jenommarie, vlnka, jitoush, Kapka, praetorian, Iva Husárková, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná noc...

10.06.2020 10:35:52 | Emily Říhová

Noc pláče bez ozvěny... ST

10.06.2020 08:45:38 | Kapka

Smutný obraz krásně psaný.

10.06.2020 06:01:24 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí