Opravdu?

Opravdu?

V moři pravd
si vybíráme
to nejlépe vyhovující.

Pro obhajobu
způsobu života
a chování svých.

Jsme hříšníky,
kteří v jakékoli době
lžou sami sobě?

Autor Tomáš Podkova, 20.06.2020
Přečteno 150x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Majda, jenommarie, Henry Canas, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí