Terč

Terč

Každý má své břímě,

Které sebou vlečem.

Však nejsem svině, 

proč jsem tedy terčem?

 

Odrážet se mi ale daří 

dlouhé ostré hroty. 

Jsem sice Jiří, k

I dyž nejsem svatý

Autor Tragejiri, 22.06.2020
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: Guldrun, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý občas pro jiné terčem se stává
a každý občas jiné terče vyhledává
V tom nikdo nejsme svatí... ;)

22.06.2020 07:54:23 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí