Plány

Plány

Zacvičím a uvařím na týden celý dnes.
Večer najednou film a motivace kles.
Zítra téže denní doby čeká se květ.
Za jeden hřích přec neboří se svět.

Týden letí, měsíc utíká, rok odchází.
Zlý duch vždy budoucnost mi rozhází.
Snad zítra vystřídá jej radost hotová,
jenž se sestřičkou spokojenou si podobá.

Vítám každé kličky mojí snahy,
však nevidím síly nové dlahy.
Nechci další výmluvy hrubě cpány,
už nenechám si zmařit svoje plány!

Autor báseňkář, 22.06.2020
Přečteno 156x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí