Zkouškový

Zkouškový

Odletět na žlutý káře,
ožrat se jak zákon káže.
Za volantem bez milníku pít
a cítit srdce vposled bít.

Ty vole až tohle pomine,
já zmizím někam do dálky,
do totální zahálky.
Dobrodružně se stylem,
chcípnu někde za polem.
Autor Lísteček, 22.06.2020
Přečteno 140x
Tipy 1
Poslední tipující: Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí