Falešné zprávy

Falešné zprávy

Na síti pavouk se slaňuje,
novou událostí zde panuje.
Mouchy prý již nelétají, plachtí!
Za medem jako vosy se pachtí.

Hrůza v očkách pavoučích vzadu,
jak ochrání děti proti hladu?
Jeden nové kořisti na síť naláká,
druhý zas vrstvu v zásobách střádá.

Chyba stává se u pavouků snadno,
věří všemu ze sítě až na dno.
Zeptat se much či stravu zkoumat?
Raději čekat u další sítě a doufat.

Autor báseňkář, 25.06.2020
Přečteno 156x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku dvojsmysly ;-) *ST

25.06.2020 23:48:42 | jenommarie

"Možná by mohl radu vyhledat na netu.." ;-)ST

25.06.2020 22:49:35 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí