Pulz

Pulz

Anotace: (_;/_)

Útek nočným mestom
Za zvukov tanečných melódií.
Iba bezcitné svetlá neónu
Čo iritujú a zároveň ukľudňujú
Ti robia spoločnosť
Mierne monotónnu.

Od čoho utekáš?
Od pravdy?
Od nepohodlnej budúcnosti
Či len neplánovaných udalostí
Čo by obrátili život naruby?

A ťažoba basov z repráku
Privádza telo do extázy.
A v jednom momente
chceš zabudnúť,
Ale zároveň dúfať.

Rytmus ťa spútal v okovy,
Príjemne a nemilosrdne objal,
Krvou ti tečú jeho slová
Veď konečne.
Si bol prichytený pri živote
A prestal blúdiť v racionálnej prázdnote.

Keby si tento pulz
Vedel žiť vždy a všade
Možno by sa mnohé veci zmenili
A nezabíjal by si pomaly
Príležitosti čo sa za tebou náhlili.

Keby nechýbala odvaha
Tak by bolo to,
čo má byť keby
Už nie len túžbou ale realitou.
Lebo len ten čo život velebí
Len ten ho žije celou jeho podstatou.
Autor Guldrun, 29.06.2020
Přečteno 172x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, přema, vojtěška, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a emoční :o) Dobře...

29.06.2020 12:00:01 | Crazymike

Dik.:)

29.06.2020 12:06:49 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí