Doušky Roušky

Doušky Roušky

Anotace: 1.7.2020... Ranní úvaha :)

Kdopak si dnes místo roušky
vychutná plnými doušky
svobodu a čerstvý vzduch?

A kdo v hypnóze strachu
v područí médií, tlachů
bude dusit mysl dál?

Je to zvláštní parodie
Krysařova melodie
vede lidstvo podél skal

A když přestane hráti
aniž se budou ptáti
vykročí do propasti
Autor Karmínka, 01.07.2020
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: Vivien, Donne, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí