Paní z Prašného dvora

Paní z Prašného dvora

Anotace: Co k tomu víc říct... Co se stalo, stalo se.

Někdy lidi mysleli si,
že jsi moje máma
dneska možná ptali by se,
zda jsi aspoň známá.

Nějak nám ty blízký roky
kamsi tiše utekly
sbohem ani nashledanou
vlastně jsme si neřekly.

Noci plné strachu, lásky,
jak ti pomoct, zachránit,
Oči mé nechtěly vidět,
že prostě to nemohlo jít.

Našla jsem, v to věřím, cesty,
nikdy sis nevybrala žádnou,
prostě se mi nepovedlo
vymyslet tu snadnou...

Důvěru za dlouhé roky
zničit může trochu zlosti,
nelze zdržet hezké chvíle
když ti mizí v minulosti.

Ty jsi sama svojí paní,
žiješ si v tom království,
co to stálo, celý život,
někdo tuší, někdo ví...

Já jsem potom pochopila,
že mám asi domů jít,
bez hádky - nebouchat dveřmi
za sebou tiše je zavřít.

Věcí dost vidíme každá jinak
nebyla jsem ti už užitečná,
tak to je a tuším dávno,
že další slova jsou zbytečná.

Autor genca, 15.07.2020
Přečteno 209x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Emily Říhová, Ishtar, Tomcat, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, povedla se Ti :o)

15.07.2020 08:22:30 | Crazymike

Děkuji, jen bych byla asi radši, kdyby nemusela být napsána. ;-)

15.07.2020 10:36:44 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí