Kdy se rozední?

Kdy se rozední?

Anotace: V noci se píše nejlépe.

Půl třetí ráno,
noc se zdá probdělá.
To není zdrávo,
jednou Tě to oddělá.
Dnes si to užij,
a sleduj světla aut,
v klidu si dožij,
malebný to kraj.

Ve tmě zalitá pícha,
strach i lidu strasti,
čerstvý vzduch dýcháš,
v plicích Ti chrastí.
Cigareta poslední,
stejně jako vždy,
čekáš kdy se rozední...
Autor Kakofonie osudu, 15.07.2020
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, šerý, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tulácký ráno s cígem ;o)

15.07.2020 11:11:28 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí