Vše se stále točí.

Vše se stále točí.

Anotace: Ač se to může mnohým z nás zdát bláznivé, tak pro mnohé z nás je život zde na naší zemí pouhým zhmotnělým přeludem.Ten pravý život je Tam, odkud se nikdo nevrátil, snad jen kapánek nakoukl za oponu do Světla, Lásky a Míru, ale to se prý musí zažít.

Bolavá planeta, točí se a točí, slzy jí stékají z očí,
jak hrachy se kutálejí nad tou lidskou bídou,
nad nůžkami čím dál více rozevřenými, nad rozdílem mezi bohatými a chudými.
Ona modrá planeta, zákonem džungle svázaná, nasáklá krví všeho druhu,
stále se točí v bludném kruhu.

Kdy už to vše skončí, kdy do ní narazí jiná planeta, a vše na kousky rozmetá?
Potopa již prý nebude, konec prý přijde z hůry, na okna narážejí můry,
chtějí za světlem, jak jsou bláhový, kdy přijde konec, to vám nikdo nepoví.
Ale až přijde konec našeho fyzického bytí,
a naše Duše roztáhnou křídla tak jako ty můry, pak proletí nejen sklem,
proletí vším, i ocelovými vraty, jó, to budou zvraty.

Někteří z nás pak rychle pochopí, že Duše, naše Já, se bude točit zase dále,
jen si odpočne Tam Doma, a pak zpět se zase vrátí na tu naší uslzenou planetu,
ha!, ženský klín, hlavička už je tu.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 26.07.2020
Přečteno 181x
Tipy 15
Poslední tipující: ARNOKULT, mkinka, BluefoXx, Krahujec, Amonasr, Psavec, Tomcat, Iva Husárková, šerý, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každé Tvé slovo je pravdou.Velmi pěkná báseň.
..ST..

08.09.2020 22:21:18 | Jaruška

Děkuji moc Jaruško.

10.09.2020 13:34:49 | Jeněcovevzduchukrásného

Jeden velký očistec, energie a převtělení.

10.08.2020 18:09:33 | Krahujec

...co by mělo končit...máme se prý nejlíp v historii...a duše taky není...;-)

26.07.2020 19:40:35 | Marten

Tys mi Honzo, taky hlavička:-D* ST*

26.07.2020 16:39:48 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí