Noc byla tmavá

Noc byla tmavá

Anotace: ...

Noc byla tmavá
Když jsi mě líbala
Jak lvice dravá
Na mě ses vrhala

Pod klenbou hvězd
A v šumu rákosí
Na kříži cest
Tiskla jsi poprsí
Na mou hruď
A chvěla ses zimou
„Ještě chvíli tiše buď
Vlny řekou plynou“

Ráno přišlo probuzení
Odplul vinný sen
V dáli prchlo poblouznění
Opět ses mi zdála jen
Autor Ravena Lupus, 28.07.2020
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, šerý, Tomcat, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny někdy kopírují přání.

28.07.2020 18:28:03 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí