Rýma

Rýma

Anotace: Ano jsem nemocný :D

Zažili jste utrpení pocity?
Máte všechny nástrahy prožity?
Nemůžete dýchat, mluvit, ani usínat.
Cesta vede jen na lůžko se upínat.

Chcete spát? Nenechá Vás snít!
Jako červa nechá vás tam hnít.
Nos očistit? Prosím, jen ho dřete.
Tvář zapomeneš. Ty odporný skřete!

Koho povolat? Doktor mávne rukou.
Budete čekat časy s dirkou suchou.
Povídám vám, je to nemoc podceňovaná!
Máme tu teď jinou, která je oceňovaná.

Autor báseňkář, 28.07.2020
Přečteno 166x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, Emily Říhová, Vydima27
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle ženské nikdy nepochopí

29.07.2020 08:39:52 | petrzal

brzy se uzdrav :-))

29.07.2020 06:21:55 | Iva Husárková

Doktor se i snažit může,
však rýma má svůj daný průběh
s léčbou zlobí nás sedm dní
bez léčby je týden trvání... ;)
Tak přeji rychlé uzdravení :)

28.07.2020 23:51:11 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí