TY TAM

TY TAM

Anotace: ...

Posílám pozdrav do mraků
žes TY TAM, no a já zas tu.
Mávám Ti rukou vztyčenou
můj hlas se nese ozvěnou
a volám z plných plic: ...
“...život byl s Tebou krásný,
....co mohu chtít víc?”

Posílám pozdrav do Nebe
že Otec Tě už povede
do nebeských zahrad a polí
TAM není již bolesti
jizvy duše se Ti zhojí

Posílám pozdrav kam nedohlédnu
S Vírou, že je Ti líp
s Nadějí na setkání...
v srdci mám Lásku,
co vykvetla mezi námi

Autor JSJ, 30.07.2020
Přečteno 181x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Frr, Tomcat, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdíčko zabolelo, pozdrav nahoru a lásku v srdci navždy. *ST

30.07.2020 22:02:56 | jenommarie

"Jsi tam a ja tu, každý tam jednou musí, i když by jsme chtěli aby zůstal TU" ;-)ST

30.07.2020 09:54:28 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí