Poslední kafe

Poslední kafe

Anotace: Ještě jednoho turka...

Dopil jsem na dno, dusí mě sedlina
Už vidím anděly –⁠ poslední vteřina
Poslední vůle na slupce od banánu
Poslední nádech a jsem v Pánu

Kde jsou mé příspěvky papežské stolici
Když z těla odcházím se slzou na líci?
Kde jsou ty děti, co zvaly mě otcem
Když teď ležím na zádech mezi cibulí a octem?

Snad na druhém břehu
Najdu něhu
A odsouzen k věčnosti pochopím
Proč kávou se zadusím
Autor Ravena Lupus, 02.08.2020
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, V.N.Losinský, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Káva od žida?

16.09.2020 19:09:31 | Oxík

A mně se zdála jakási ztuchlá...

18.09.2020 17:19:40 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí