Len Ty

Len Ty

Anotace: Nepozeraj na toho ani tamtoho...

 

Nepozeraj na mňa,

nepozeraj na mňa

ja som len ten

kto mal svoj sen

a šiel tam kam druhý nie

ten kto chcel ukončiť to

večné hľadanie

odpovedí na otázku kto,

kto vôbec je

ten chalan

ktorému patrí tento tieň

 

Nepozeraj na mňa

pozri sa na seba

to že uspel jeden

znamená len

že môže uspieť každý

ale to neznamená

že každý uspeje

každý zaľahne tak

ako si ustelie

úspech je

odhodlanie, úsilie

a viera že si to zaslúžiš

a ty si to zaslúžiš

nepozeraj na nich

oni ti môžu len pomôcť

s prvými krokmi

ale v tvojom boji

dokážeš zvíťaziť jedine ty

jedine ty budeš cítiť ako bolí

ten pád

a ako teší

hrdosť že si vstal

z toho prachu

a neprestal

len ty

len ty

si dokážeš splniť

tvoje sny

len ty

len ty

ver si

 

Nepozeraj na toho ani tamtoho

neživ v hlave tváre, mená,

ktoré ťa dole sácali

ale tie ktoré ti pomáhali,

vracali

ťa na cestu po ktorej

kráčali

spolu s tebou

a nehnevaj sa

že nezvládli

niesť ťa celú cestu

lebo to nemuseli

oni len chceli

aby si sa naučil kráčať

a keď sa naučíš kráčať,

naučíš sa letieť

v tvojej mysli letieť

bez hraníc lebo tie

viac nebudeš vidieť

pretože sa stratia pod tebou

a keď sa rozplynie hmla

uvidíš kto si

a čo si

dokázal

 

Tak ťa teraz prosím

nevzdaj sa,

nevzdaj sa

len ty

len ty

dokážeš vybudovať život

ktorý chceš žiť

len ty

len ty

váž si

kým si sa stal

a čo všetko si zdolal

váž si priateľov,

rodinu,

váž si seba

a nevzdávaj sa

na konci nikoho nezaujíma

koľkokrát si padal

možno už za najbližším rohom,

možno už za najbližším rohom

je ten ten cieľ

ktorý si hľadal

Autor Dávid, 03.08.2020
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ty jsi ten,
kdo může splnit tvůj sen...

04.08.2020 15:58:02 | Emily Říhová

Presne, Emily :)

05.08.2020 07:33:15 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí