Raci

Raci

Raci

 

Chce skrýt krátké nečesané vlasy.

A v nich zimní listí.

Dávno raci změnili jí časy

zhoubně i v před lží – lstí.

 

Češe si své šedé vlasy mládím.

Matko, sama sobě,

jež jsi nikdy nepoznala stáří.

Jenom hmatem po tmě.

 

A svět? Rodič lásky? Kde splín končí?

Vlasy kamení jí.

Dětské kroky smutnohravě tančí;

během vábení sní.

Autor Xardas, 05.09.2020
Přečteno 125x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí