Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Pro hezčí večer:)

Hvězdy

 

Když den končí,

a noc začíná.

Jiskra v očích,

sama zhasíná.

 

Místo svitu slunce,

Nám nad hlavou.

Bílé třpytce,

se propínají oblohou.

 

A pod tím nebem,

jsme my.

Každý si jdeme,

za svými sny.

 

Všechno si ,můžeš přát,

když vyjdou.

Než půjdeš spát,

přej si,

když na obzor přijdou.

 

A nech ať se k nebi rozletí,

i tvý přání tříletý.

 

Den skončil,

večer se času ujímá.

Děti šly do peřin,

Vesmír Nás tmou objímá.

 

Zalívá Nás,

Magickou temnotou.

S Nekonečnem zářivých krás,

nad tou malou planetou.

 

A pod tím vesmírem,

jsme my.

Každý si jdeme,

za svými sny.

 

Sny nech si zdát,

když přijdou.

Všechno,co si můžeš přát,

Přej si,

když na obzor vyjdou.

 

Pošli k hvězdám souvětí,

Ať ti splní tvoje přání,

tří letý.

 

Autor Johnny 96, 05.09.2020
Přečteno 158x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdy se rozsvěcí jedna za druhou
ozdobí samet, co zabalí nás tmou...

12.09.2020 21:17:25 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí