*-*Když léta letí

*-*Když léta letí

Anotace: ===(*o*)=(*o*)===

 

Když léta letí

 -------------

Když ti ve dvaceti trochu

zdravíčko neslouží

a za další desítku let se

ani chytrost nějak neblíží

 

ve čtyřicítce bohatství

taky žádné nečekáš

co do šedesátky se neobjeví

v osmdesátce už nezískáš

 

bude ti to fuk

a konečně ti bude hej.

Tak se aspoň usmívej

a třeba si i zazpívej.

 

=**=**=

***************

Autor Květka Š., 06.09.2020
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec, šerý, Tomcat, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komu dopřáno není zdraví,
Váží si všeho mnohem víc.
V úsudcích bývá více zralý.
a neřeší hlouposti. *ST ;)
Pěkný večer Květuško

06.09.2020 18:48:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí