Sebeironická

Sebeironická

Konec představení.

Tohle pro mě není,

chtěla jsem vás pobavit,

měli jste mě zastavit.



Tak zoufale směsná,

to je, myslím, poznámka

trefná.



Představení skončilo,

vím, nic moc extra nebylo.

Ale, chvilka poezie

nikoho nezabije,

přeci.

Nemám hlavu

Nohavici.



Tak zoufale směšná

je tahle báseň

i autorka sešlá.



- září 2020 -
Autor Vesnodomka58, 13.09.2020
Přečteno 210x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Lighter, Iva Husárková, šerý, Loveless, Tomcat, mirecek, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..přečetl jsem Vaše básně,
už je mi vše jasné..
..nad sešlostí autorky váhám,
zdá se mi, že je přec mladá.

přeji hodně štěstí
:-) .-)

13.09.2020 19:53:56 | mirecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí