Před domem své matky

Před domem své matky

Anotace: jedna opilecká

Sbírka: Písničky z domova

Před domem své matky
jsem pod obraz zpitý
v hlavě bol a zmatky
a v srdci tlačí břity

Hleď na domek malý
kde dřív smích zněl
teď do mlhy se halí
a já bolehlav měl

Před hrobem mrtvé matky
v černém stál smuteční dav
uplynul její život krátký
a uplaval jako říční splav
Autor Petr27, 14.09.2020
Přečteno 193x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to takový přístav ať se děje co se děje.

15.09.2020 06:58:37 | petrzal

souhlas :)

15.09.2020 22:22:41 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí