Nemocné tělo

Nemocné tělo

Anotace: O nachlazení

Sbírka: Písničky z domova

Chci svobodně dýchat jen
místo toho plní se plíce
něčím co připomíná hlen
už nechci dusit se více

Trubice lepí, když hlen hustý
pokryl veškeré dýchací cesty
dýchat musím jen svými ústy
a tělo projde kdejakými testy

Když tělo při nemoci churaví
těžkou bitvu svádí jeho krev,
ale jen, co se trochu uzdraví
má opět plný hlas a sytý zpěv
Autor Petr27, 19.09.2020
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, ccigg, Roser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduše shrnuto (=

19.09.2020 21:57:44 | Roser

díky :)

20.09.2020 12:20:11 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí