Slza, jež v oku svítí,

Slza, jež v oku svítí,

Anotace: Nostalgická báseň

Sbírka: Písničky z domova

Slza, jež v oku svítí,
jako perla ve škebli,
jako korálky na niti,
jako rosa mezi stébly

Jede kočí s párem koní
do nichž práská bičem
prašná zem, kopyty zvoní
on poháněn je chtíčem

Déšť probudil mne ze sna
zdálo se mi, jak listím pláče
myšlenka tak v hlavě těsná,
že z postelí vyhnala spáče
Autor Petr27, 26.09.2020
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a mě dnes vyhnaly věnečky. No, tak jo...šla jsem dobrovolně. ;)

27.09.2020 04:55:10 | Dreamy

:)

27.09.2020 11:23:24 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí