Bludný kruh

Bludný kruh

Anotace: Takhle nad sebou přemýšlím poslední dva roky...

Opět sedím a přemýšlím nad řádky.
Něco v mém nitru je totiž jinak.
Cítím se pomalu jak na prášky.
Poslouchám hudbu a jsem už jak maniak.

Stále se mi nedaří přijít na bod zlomu.
Je to vážně zlý pocit...
Svírá mě to a nevím jak přijít k tomu.
V myšlenkách jen lovit?

Kdybych přišel na to všechno zlo.
Kdybych se jen lepším stal.
Možná by to pomohlo.
Možná bych ráno lépe vstal.
Autor Koubic, 30.09.2020
Přečteno 150x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

… po tak dlouhé době a jsem rád, že ses znovu objevil. Navázal jsi. Pěkné verše*

01.10.2020 00:44:51 | šerý

Ano, byla to dlouhá doba, která byla hlavně temná. Hromadilo se ve mě zlo.
Jenže to nikdy nepřestane.

05.10.2020 17:53:34 | Koubic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí