Karin

Karin

Anotace: Co dodat, život není jenom o smrti. Tady máte něco lehkého, žádná deprese. Potkal jsem jednou jednu a padli si do oka. Dnes už jdeme každý svou cestou, ale ty rýmy přetrvají.

Ty jsi má kometa
Vlétla jsi do mého světa
Vstoupila jsi mi do života
Myšlenky jsi mi propletla

Jsou teď nějaké jiné
Jaksi moc živé a bouřlivé
Nedají mi spát ani jíst
Dlouho do noci chce se mi bdít

Dávají mi sílu
A novou do života víru
Tu co jsem myslel že je pryč
Ty přišla jsi jak bič

Prásk je čas žít
A ne jen doma hnít
Na měsíc zamířit
A své tělo slunci vystavit

Plout jen tak beze směru
Však vítr ukáže nám cestu
Ta k ráji trnitá je
S tou pohodlnou už bežte do háje
Autor Nezvaný a nevkusný, 06.10.2020
Přečteno 156x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí