V úprku času

V úprku času

V úprku času mi trní protrhlo kůži
a rudá stružka stekla do listí,
Pověz, kdo komu život dluží?
Jak bezbranní jsme, jak nejistí?
Myslíš, že trnky čekají na první mrazy?
Na mrazy trpké jak dcery bez otců?
O osudu sen mě přepad jak kořist v mlází
a v dáli je slyšet jen poslední štěkot psů.

Autor Adele B., 07.10.2020
Přečteno 167x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, Tomcat, Donne, ARNOKULT, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Vítr zaběhlým psům spílá
Bůh jenom počáteční slova zpívá"
;-)ST

10.10.2020 21:34:29 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí