Bez tváře

Bez tváře

Anotace: O beztvaré tmě

Sbírka: Písničky z domova

Ne, strach nemá tváře
stejně jako kaňka noci
jež vytéká z kalamáře
má světlo ve své moci

Tu noc pak při úsvitě
slunce, jak papír savý
vysuší ty kaňky rozlité
aby mohlo psát zprávy

Ba strach nemá ,ani obrysy
které by mne děsit mohly
proto za tmy píšu dopisy
lampičku mi totiž šlohli
Autor Petr27, 07.10.2020
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Tomcat, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí