Odcházení

Odcházení

Odcházení

 

Nadešel čas odcházení – nadešel!

Rodící se pohřeb saje z prsu

nového dne hluché hudby – člověče,

včerejší den barvoslepils ze snu.

 

Kostižerná šťastná doba odkládá

smysl oslav konců, pokud

slepý rytmus těla matek proplétá

slepý rytmus těla otců.

Autor Xardas, 10.10.2020
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Akrij8, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí