Pocestný v dešti

Pocestný v dešti

Anotace: O pocestném během podzimních časů

Sbírka: Písničky z domova

Déšť na římse kape
líbezné zvuky,pro mé uši
jak, když pocestný šlape
a hledá, kde kabát osuší

Slyšet v ulicích déšť plakat
než chladný vítr slunko sežene,
nechal se muž dovnitř vlákat,
dokud se slota zase přežene

Pocestný odložil svůj vlhký šat,
na věšák v jednom malém baru
teplo z kamen zahřeje ho snad
stejně jako první slunce při jaru
Autor Petr27, 12.10.2020
Přečteno 190x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, Psavec, ARNOKULT, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí