Změna je život

Změna je život

Dlouho jsem tě v životě měla
A opustit tě nechtěla.
Poslední dobou na výběr si mi nedávala.
A já pořád váhala.

Lepší pro obě strany
Když nevážila sis mé snahy.
Lepšího kamaráda si třeba najdeš
A na mě radši zapomeneš.

Musím se srovnat s odchodem tvým
Že už nebudeme tým.
Něco končí něco začíná
Každý jinak si počíná.

Začala si vyhrožovat
A já poznala, že víc ti nechci věnovat.
Tolik mě to zničilo
Až nohy mi to podlomilo.

Věřím, že beze mě ti bude líp
A nebudu ti na obtíž.
Brzy ti zmizím z života úplně.
Už nebudu si přidat smutně.

Když tebe to asi nezasahlo.
Volila si slova, která bolela
A já se od toho odrazila.
Třeba jsem jen dostala rozum.
Autor Vydima27, 14.10.2020
Přečteno 135x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Koala, Ňuf production alias R&R, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, že jsi se od toho odrazila. Tip.

16.10.2020 08:52:56 | Koala

Smutné, ale krásné dílo, Tady opět psaly emoce
Roser

15.10.2020 07:31:21 | Ňuf production alias R&R

Podrazy a bolestivá slova..ano..asi je nejlepší..změna ..hodně štěstí přeji. :)

15.10.2020 00:05:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí