Co je ve mně

Co je ve mně

Anotace: A o čem jsem mnoho let neměla ponětí, protože jsem z dobrého důvodu přestala cítit postupně úplně vše.

Chtěla jsem spatřit odraz své duše,

Prostě kouknout, že zmizela, a nic nepomůže.

Protože všechnu tu bolest vždycky nějak přežila,

No, tak chci mít jistotu, že jsem ji zabila.

Chtěla jsem pochopit i jak vypadá prázdnota,

Po ztrátě pocitů, vzpomínek, a celého života.

Zahlédla jsem tam něco…možná lítost?

I když, to je už asi fuk. Prostě příležitost,

K tomu poslat ji do hajzlu, pokud nevidí pointu,

Vysmát se své smrti a plivnout jí do ksichtu,

Protože absurdní strach z ní mě zbavil všech pocitů,

Tak dejte mi pokoj, snesu jen samotu,

A abych přežila na dně, když jsem chtěla nahoru,

Má touha zničit se a snaha přežít už nejsou v rozporu.

Život jsem prohrála, a i přesto mám kontrolu,

Nikdo mě nezničí dřív, než se JÁ rozhodnu,

Protože život mám u PIČE, ale neztratím svobodu.

Autor The Bell Jar Girl, 15.10.2020
Přečteno 190x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy není tak blbě, aby nebylo ještě hůř :o) optimismus přeji Ti... :o)

15.10.2020 15:12:27 | Crazymike

...to je smutný...moc...

15.10.2020 13:17:22 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí