Pocity

Pocity

Anotace: ...

Řekli, že pláč je pro slabé,
a já chci být silná.
Snažím se o to, ale
občas se tomu člověk poddá.

A tak když na to přijde pláču,
křičím svou bolest v horách.
Za deště tancuji bez deštníku,
protože to lepší než krach.

A když můžu, tak zpívám,
protože to v sobě nemůžu dusit,
občas se zasměju bez důvodu,
protože to chci cítit, chci být.

Když mi tečou slzy má to důvod,
schovávám je pod rouškou noci,
abych je neukazoval na odiv,
utřu si je, dokud to mám v moci.

Ale myslím i na ty hezké věci,
východy slunce, tvá něha, láska,
slunečné dny a hvězdné noci,
abych se mohla usmívat, být šťastná.

Občas jsem naštvaná,
tak jako každý z nás,
dávám to na sobě znát,
protože to je přirozené.

Ale když jsem šťastná,
vím, že má cenu za život se bít,
jsem součástí nekonečna,
A stačí mi pouze snít.
Autor AngelLia31, 19.10.2020
Přečteno 150x
Tipy 7
Poslední tipující: najrob7410, mkinka, Emily Říhová, Akrij8
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne se to cte

05.02.2021 16:21:50 | najrob7410

Děkuji :))

06.02.2021 16:04:20 | AngelLia31

Krásný recepis i báseň :o)Slzy nejsou pro slabé, vyplavují bolest z duše.

20.10.2020 00:30:22 | Akrij8

Děkuji :)

20.10.2020 08:33:14 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí