Už nejsi malá

Už nejsi malá

Anotace: Nejsme malí :)

Sbírka: Písničky z domova

Už nejsi tak malá
abys uvěřila pohádce
kde kůň v duze cválá
aby došel k ohrádce

Jsem na polibek malý
musela by ses zhýbnout
ovšem každý muž zralý,
bez lásky může zhynout

Už dávno nejsme malí
snad jenom naše těla
sami sebe jsme se ptali
jestli by láska šanci měla
Autor Petr27, 22.10.2020
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: Ane, Emily Říhová, Guldrun, mkinka, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí