Ptám se, živote

Ptám se, živote

Anotace: Otázky života

Sbírka: Písničky z domova

Proč je kámen šedý?
Proč v zimě nic nekvete?
A proč zjara tají ledy?
Proč je krásně ve světě?

Křížovky života jsou rozluštěny
o Dušičkách každý lísteček dole
pod stromem zůstal opuštěný
jen některé vítr odvál na pole

Proč mladí chodí do parku?
ptám se, živote,snad potřetí,
proč každé robě spí v kočárku?
Proč pro každého je smrt prokletí?
Autor Petr27, 24.10.2020
Přečteno 216x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, Psavec, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí