Melancholická jízda

Melancholická jízda

Anotace: Reflexe ze soumraku při toulce Brnem, vrstvení inspirací, radost ze psaní.

Žabovřesky jsou šeptavé zjevení,

vřeštící v ospalé melamcholii srdce,

rozjímajícího ve Wilsonově lese,

čtoucí Snyderovi borovicové mýty,

ten kovající břit slova Kae,

odvaha mluvit v množné rovině za já,

spojení a písně Houpacích koní,

o Kerouackovi a Nealovi za soumraku,

pod žlutým kopcem a medovým hlasem,

jazzem a funky rozvibrované Jyoti,

až ke katedrále zeleného fluida,

a kříží v očekávání příjezdu sestry 

mysticky amorfního obrazu od Cyreal.

 

                (Petrov 2020)

 

Autor Happyyz, 26.10.2020
Přečteno 175x
Tipy 2
Poslední tipující: MiMiKa, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí