Beze vzoru

Beze vzoru

Anotace: Snad to tak jednou nebude...

Sbírka: Bohužel pravdivé

Kým mám se stát?
Jaký mám být?
Říkáš mi denně
A sám to nevidím
A ani ty ne...

Kázání o vodě
S plechovkou piva
Kterou neschováš
Ani za svý záda
Nepředstíráš...

Proč po mně chceš víc?
Když sám neděláš nic
Vždycky se vymluvíš
Třeba jak jsi unavený
To se vždy hodí...

Jenom mě mrzí
Vidět ji skleslou
Chce ať mám na víc
Nechápu ale proč
Jsem zmatený...

Nemám vzor...
Autor deusexmachina, 29.10.2020
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: petrzal, Guldrun, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý text o špatném obrazu . . .

29.10.2020 14:19:23 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí