Pocity abstinenta

Pocity abstinenta

Je těžké abstinentem být,

když každý se chce o tvém přesvědčení přít.

Svůj život si chceš po svém žít,

a se svou rodinou už jen šťastný být.

 

Nenávidět alkohol díky ostatním lidem?

vždyť je to pouze voda promíchaná lihem!

Tolik zla ukryto ve sklence,

dokáže probudit zákeřného vetřelce.

( Uvnitř každého z nás... )

 

Občas přijde pocit zlosti,

klepající až na tvé kosti.

Také strach a silný stres,

pocit, že na tebe spadla klec.

 

Proč sám se tak cítíš,

když sám nepiješ?

Nikomu přeci neublížíš,

tím že nepiješ!

Tvé děti k tobě vzhlíží,

tak se snaž!

(Ať jim tvé rozhodnutí neublíží…)

 

Být abstinentem těžké je,

když okolo tebe spousta lidí alkoholu holduje.

Nutí tě pít s nimi snad?

Proto je musíš pořád odmítat!

Pocit, že jsi jiný, díky tomu máš?

Neměj!

Buď na sebe hrdý, to ty jsi pán !

( ne oni ...)

Autor Blondý, 07.11.2020
Přečteno 165x
Tipy 6
Poslední tipující: přema, mkinka, Emily Říhová, Donne, ARNOKULT, ZUZ271
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano, Ty jsi pán! a právem hrdý!

17.11.2020 08:46:24 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí