Pojď to zkusit taky

Pojď to zkusit taky

Nepřítel můj největší

jsem já sobě sám.

Můj stav se mi nelepší,

to se na to podívám!

 

Nejsem typ na fňukání

či na nicnedělání.

Chci být zdravý!

To se spraví.

 

Deprese a úzkosti

zažíval jsem už dosti.

Nyní je čas zmrtvýchvstání,

čas na pozitivní naladění.

 

Mám teď z maličkostí radost,

v životě mi vládne skromnost,

a moje největší ctnost

je pravdomluvnost.

 

Překonávám svoje strachy.

Zkus to se mnou někdy taky.

Posouvám i meze svoje,

posuneme i ty tvoje.

 

Rád teď lidem pomáhám

k jejich lepším náladám.

Raduji se ze života,

není to už pro mě bota.

 

Život, ten já miluji,

na pestro ho maluji.

Chmury mé už odezněly,

moc dlouho se nezdržely.

 

To pozitivní myšlení

a správné smýšlení

dává mi v životě svobodu,

špatně na tom už nebudu.

 

Pojď to zkusit se mnou taky,

zničíme ty tvoje tlaky.

Pomůžu ti dobře se mít.

Já tě umím rozveselit.

 

Ty psychické potíže

jsou nepříjemné obtíže.

My je spolu porazíme

a přitom se pobavíme.

 

Prosím, věř mi,

mám tě rád.

Za štěstím jdi.

Napořád.

Autor patrma, 07.11.2020
Přečteno 173x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Psavec, mkinka, Sneek77
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře, že jdeš... napořád
Hodně štěstí!

17.11.2020 08:51:04 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí