Jako sestry

Jako sestry

Anotace: Pro mojí skvělou kamarádku. Taky můžete použít pro někoho, kdo je vám blízký

Jako dvě sestry,
bez příbuznosti,
životem se vlekly,
měly své cnosti.

Žily jedna pro druhou.
Neviděly se často.
Lásku si dávat mohou
i na dálku, ale přesto...

Je to někdy těžké?
Nikdy! S Tebou si splním
své sny veliké.
Vše Ti řeknu, Tobě věřím.

Ty jsi moje tajemství,
co mě žene vpřed.
Díky za Tvé přátelství.
Máš srdce sladké jako med.

Ty jsi jasná hvězda,
co mi na cestu svítí.
Zažili jsme skvělá léta.
Donesu ti kouzelné kvítí...

Takové květiny,
krásné jako Ty.
Zpomalí hodiny
a splní Ti Tvé sny.

Děkuju, sestřičko moje...
Autor Iliean06, 12.11.2020
Přečteno 170x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jsem za ten dar moc šťastná^^

14.11.2020 20:29:19 | Iliean06

Mít kamarádku a přátelé..na které je spolehnutí .vzájemné vtípky a i bolesti sdílet..Být si oporou
..je opravdu do života krásný dar.:)

12.11.2020 21:18:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí