Proč místo spánku

Proč místo spánku

Anotace: Temna báseň o spánku

Sbírka: Kříž a jablko

Proč teď místo spánku
hledím do temné dálky
padá rosa do džbánku
blízko domu u skalky

Pod římsou nočního nebe
díky času, umřel další rok
nechci aby vzal mi tebe
a nechal lásku na skok

Jak čas pod nohama míjí
se vzdechy lásky a smrti
vše živé před zimou zabijí
a prstíčky osudu v prach drtí
Autor Petr27, 15.11.2020
Přečteno 190x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Psavec, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí