Konec

Konec

Duše ho opustila,
A není to ničí vina
Když dotkl se dna
A nemohl vstát

Žít tu a být
Zdá se být jasné
Než svíčka zhasne

Zítra tu být
Je nadevše krásné
Než svíčka zhasne

Teď schránka tělesná
Ve spánku beze sna
Poklidně leží
A čas kolem běží

Autor Mirius, 17.11.2020
Přečteno 149x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Donne, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí