Zimní ráno

Zimní ráno

Anotace: Blíží se zima

Sbírka: Kříž a jablko

Vzbudil se svět bílý
však zima už je tady
když jsem k tobě milý
nikdo netrápí se hlady

První sníh ale zhyne
dřív než Vánoční svátky
do kaluží lehce splyne
zimní den je tolik krátký

Snad se zimě to zdá
nespatřím kvítky do jara
neuslyším zpívat drozda,
ale slunko se o něj postará
Autor Petr27, 20.11.2020
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, ARNOKULT, Psavec, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aspoň že se sem tam slunce směje,
když v zimě ptáček nezapěje.

21.11.2020 19:03:06 | Donne

milé :)

21.11.2020 20:12:12 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí