Prebudenie

Prebudenie

Otvorím oči,
Vidím Ťa vedľa seba.
Si ako hviezda,
Čo spadla mi z neba.

Pomôcť si nemôžem
Usmiať sa musím.
Keby si len vedel
Akú radosť v sebe dusím.

Ja Ťa pobozkám,
Pohladím, vyjadrím lásku.
Ty sa nepohneš,
Nevydáš hlásku.

Rozpaky zaplavia ma
V okamihu keď
Si uvedomím, že som sama,
A Ty si plyšový medveď.

Autor Xixik, 29.11.2020
Přečteno 207x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, Ziny, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Júúú, tak to mi vyloudilo úsměv.
Pěkná a ráda jsem si přečetla.
..ST..

01.12.2020 22:10:10 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí