VĚZEŇ

VĚZEŇ

jsem vězeň
poutam se
už roky
se poutam
už roky se přivazuju

jsem vězeň
už roky řvu křičim
rvu se
prodlužuju si trest
trpim za sebe
za ně

na výslechu
vypovídam
na výslechu
zodpovídam se
na výslechu
doznávam se

co jsem udělal i neudělal
tady mě máš
udělam si se sebou co chci
nádech pod vodou
jsem věčnej vězeň
mam to na doživotí

poutam se
Autor Tony Montana, 04.12.2020
Přečteno 133x
Tipy 3
Poslední tipující: Guldrun, šerý, ccigg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí