Bezdomove Milan - stretli sa..

Bezdomove Milan - stretli sa..

Anotace: Pokračovanie 1. časti - príliš drahá štartovacia dráha

A tak raz v septembri na Strossmayer-áku,
keď p. Milan vyjedal FAST-FOOD dobrotku dáku,
zastavila sa slečna...
Podávajúc almužnu,
vraj bude užitočná...
Povedal : ''Děkuju Vám, je to od Vás milé,
potřeboval bych však někde bydlet,
to je vzdálené na míle...''
'' Chcela by som Vám pomôcť, avšak neviem ako...
Ale našťastie google nie je taký pako... ''

až na kostole o osmej večer za dva dni zvon zazvoní,
skúsia sa dohodnúť, na možnom riešení...
Autor ZUZ271, 05.12.2020
Přečteno 101x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí