Laskavé objetí jiného světa

Laskavé objetí jiného světa

Anotace: Taková ta pořádná podzimní depka :D

Laskavé objetí jiného světa,
Studená koupel, cigareta
Štěstí je vrtkavé a proto utíkám
Do studené vody, k dýmu
A do postele ke snům

Chci být šťastná
Vydechnu trochu kouře
A v mém nitru zastaví se
Nezastavitelné
Snad strach
Určitě bouře

Kdy už budeme takoví
Jako když nám byly tři
To se štěstím nikdo nešetří
Jako by ho bylo na rozdávání

Autor Vojvodik, 06.12.2020
Přečteno 163x
Tipy 2
Poslední tipující: ccigg, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí