Bezdomovec Milan - stretli sa znova?

Bezdomovec Milan - stretli sa znova?

Anotace: Tento text pokračuje na prvú a druhú časť, ktoré môžete nájsť na mojom profile. Myslim ze koniec tejto casti stoji za to...

A tak sa z jeho problému dobrovoľne stal problém ich...
snažila sa len trošku zohriať to pole ľadových krýh...

ako kráčala v správny čas na rovnaké miesto,
i to, že by Milan neprišiel, napadlo ju možné dejstvo...

Ale on tam stál,
a keď ju uvidel,
náhle sa radoval...

Hlavný point : Nocľahárna u armády spásy,
"No jo, devenko, mohu to skusit, asi...
za to nic nedám"
keď sa však rozpamätám,

som náhle tam,
v nocľahárni,
kde ma náhle niekto zraní,
a to hnusne zo zadu,
zobudil som sa až v nemocinici,
po hodinách v kómatu,

Toto je vraj však iné, to Vám prisahám ..
určite sa tam vyvarujú , nebezpečným nástrahám...

Sociálny pracovník tam však bude až za tri dni,
"Co mám dělat děvenko? Ja už jsem si vzal všechny věci na přespání...."

"A venku jěště k tomu chčije,... "
u mňa možnosť hlávku skloniť na pár nocí je...

Nutno dodať, že Zuz mala vždy čuch na ľudí,
ani ju v ten okamih nenapadlo, že je možnosť, že sa napríklad neprebudí...
Autor ZUZ271, 06.12.2020
Přečteno 104x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí