prvého prvý dvadsaťjeden kornútok

prvého prvý dvadsaťjeden kornútok

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=g0YbQuuz01k

 

 

niekedy stačí len vypustiť

slzy

vykričať svetu aký je rozmanitý

/nespravodlivý/

opiť sa 

hypoteticky

vyskočiť z okna

a čakať na krajšie ráno

 

 

každú chvíľu opúšťam svoj domov

zabúdam

zabúdam

že od samého seba

sa odísť nedá

kamkoľvek pôjdem

ty si vo mne

ale u teba už nie je miesto

.

.

predstavujem si 

teba a mňa

na bežnom nákupe v tescu

niečo nesedí

chlad a 

vzdialenosť 

ktorá vedie ku mne

je nekonečná

..

ukončil si to skôr

ako som stihla povedať ti

"neopúšťaj ma inak zahyniem"

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor maliska, 01.01.2021
Přečteno 172x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, piťura, kudlankaW, Akrij8, V.N.Losinský, Lilium, enigman, Emily Říhová, Luky-33, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pekne na hovno, tieto predčasné konce!

25.09.2021 22:20:09 | gallatea

presne tak

26.09.2021 09:11:00 | maliska

zamyšlená poezie
bez podbízivosti
která nutí číst
a představovat si
dál a dál...

27.01.2021 19:12:47 | piťura

Pěkná báseň i hudba, co jsi přiložila :o)

02.01.2021 12:04:46 | Crazymike

díky

02.01.2021 12:11:48 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí